USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Palautin tuotteen/tuotteita, milloin saan palautuksen?

Palautukset käsitellään varastollamme 14 arkipäivän kuluessa siitä, kun ne on vastaanotettu. Saat palautusvahvistuksen sähköpostiisi, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Maksun palautus suoritetaan automaattisesti samalle maksutavalle, jota tilauksen maksamiseen on käytetty.

Onko palautus ilmainen?

Palautuksen käsittelymaksu on 6,90 €. Käsittelymaksu vähennetään palautuksen loppusummasta. Lisätietoa toimituksesta ja palautuksesta löydät täältä.  

Voinko vaihtaa tilaamani tuotteen pienempään/suurempaan kokoon?

Vaihto toiseen kokoon ei valitettavasti ole mahdollinen. Mikäli haluat vaihtaa kokoa, suorita uusi tilaus verkkokaupassamme.

Tilasin väärän värin, koon yms. Voinko muokata tilausta jälkikäteen?

Tilauksesi siirtyy automaattisesti keräiltäväksi ja toimitettavaksi, eikä tilausta voi muokata jälkikäteen. Tämän vuoksi ennen maksua kehotamme vielä tarkistamaan tilaus- ja toimitustiedot. Suosittelemme tilaamaan uuden tuotteen tilalle ja palauttamaan väärän. 

Voinko yhdistää kaksi tekemääni tilausta?

Tilaukset käsitellään yksittäisinä, eikä niitä voi jälkikäteen yhdistää.

Voinko peruuttaa tilaukseni?

Tilauksesi siirtyy automaattisesti keräilyjonoon ja toimitettavaksi, eikä tilausta voi perua. Tilauksilla on kuitenkin 14 päivän palautusoikeus. Jos tilasit ulkomailta, olethan ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme.

Koska tilaukseni saapuu?

Tilauksen käsittelyyn varastolla menee n. 2-5 arkipäivää ja sen lisäksi kuljetukseen n. 1-5 arkipäivää (kampanja-aikoina käsittelyajoissa voi ilmetä pieniä viiveitä). Huomioithan, ettemme voi vaikuttaa kuljetuspalveluntarjoajien mahdollisiin viivästyksiin. Kuljetuksiin liittyvissä asioissa olethan yhteydessä suoraan kuljetusyhtiöön. Voit seurata toimituksen vaiheita lataamalla PostNord, Posti tai UPS sovelluksen puhelimeesi. Lähetys ilmestyy sovellukseen, kun tilaus on keräilty odottamaan toimitusta.

Sain viestin, että tilaukseni on matkalla, mutta haluan vaihtaa sen saapumisosoitetta.

Voit ottaa yhteyttä valitsemaasi kuljetusyhtiöön (PostNord, Posti tai UPS) asiakaspalveluun.

Tilaukseni toimitettiin muuhun kuin valitsemaani noutopisteeseen. Miten tämä on mahdollista?

Jos valitsemasi noutopiste on täynnä, kuriiri vie pakettisi postinumeron perusteella seuraavaan lähimpään noutopisteeseen.

Miksi en ole saanut tilaukseni seurantanumeroa?

Saat lähetyksen seurantanumeron, kun tilauksesi on keräilty odottamaan toimitusta varastollamme. Tilauksen käsittelyajat ovat 2-5 arkipäivää. Kampanja-aikoina käsittelyajoissa voi ilmetä pieniä viiveitä.

Minulla on alekoodi, jonka unohdin käyttää tilaukseeni. Voiko alekoodin hyödyntää tilaukselle jälkikäteen?

Valitettavasti emme hyvitä alekoodeja tilauksille jälkikäteen. Voit hyödyntää alekoodin seuraavaan tilaukseen.

Saanko tilauksella käyttämäni alekoodin uudelleen käyttöön, jos palautan tilatut tuotteet?

Alekoodit ovat kertaluonteisia, eikä niitä saa käyttöön uudelleen.

Voinko käyttää alekoodia alekampanjoiden aikana?

Alekoodeja ei voi käyttää alekampanjoiden (Brick Friday, Meltdown yms.) aikana.

Saamani lahjakortti-/alekoodi ei toimi. Mitä teen?

Jos saamasi lahjakortti tai koodi ei toimi kassalla, ole yhteydessä asiakaspalveluumme contact@billebeino.com ja ilmoita lahjakortin/alekoodin koodi, sekä summa/alennusprosentti.

Minulta veloitettiin tilauksen summa, mutta en ole saanut tilausvahvistusta, onko tilaukseni tullut onnistuneesti perille?

Jos saat tilauksestasi maksuvaiheen jälkeen tilausnumeron, sekä tilausvahvistuksen sähköpostiisi, tällöin tilauksesi on onnistunut. Jos et puolestaan saa tilausvahvistusta tai tilausnumeroa, niin tilauksesi ei ole onnistunut. Tässä tilanteessa suosittelemme tekemään uuden tilauksen, sekä olemaan virheellisesti peritystä maksusta yhteydessä asiakaspalveluumme. Jos olet suorittanut maksun Klarnan kautta, ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun.

Miksi en saanut tilausvahvistusta?

 Joskus näin voi käydä, kun verkkokaupassa on ruuhkaa. Kun olemme lukeneet viestisi, lähetämme tilausvahvistuksen uudelleen.

Minulla on kysyttävää maksusta

Jos olet käyttänyt Klarnan maksutapaa, sinun tulisi olla suoraan yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun. Muussa tapauksessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme contact@billebeino.com .

Minkä kokoinen tuote sopii minulle?

Löydät kokotaulukon linkin tuotteen vierestä.

Sain sähköpostin, että ostamani tuote on loppuunmyyty, eikä sitä voida toimittaa. Miten tämä on mahdollista?

Varastosaldo ei ole täsmännyt ostamasi tuotteen kohdalla ja olemme pahoillamme tästä. Meillä on oikeus tässä tapauksessa perua ostoksesi puuttuvan tuotteen osalta ja suorittaa maksupalautus.

Etkö löydä vastausta? Katso toimitus ja palautus tai ota yhteyttä!